Logopediepraktijk Rianne Bergervoet
home wat is logopedie links nieuws contact  
logo
 
ADRESGEGEVENS
   
  St. Janlaan 2
6093 GK Heythuysen
06-22938028
   
  St. Antoniusstraat 14
6095 AK Baexem
06-22938028
   
   
   
   
   
spacer spacer spacer
spacer nieuws  
     
     
  Op deze pagina wil ik u graag op de hoogte houden van zaken die mijn logopediepraktijk aangaan, zoals politieke ontwikkelingen die met zorgvergoeding te maken hebben, cursussen die ik gevolgd heb of andere wetenswaardigheden.  
     
spacer Maart 2013  
  Op 5 en 6 maart 2013 heb ik de cursus ’Stemtherapie bij beroepssprekers’ gevolgd: hoeveel mensen doen er niet dagelijks een behoorlijk beroep op hun stem (denk aan leerkrachten, zweminstructeurs etc.), en bij hoeveel mensen is dat niet meer vanzelfsprekend? In deze cursus heb ik handvatten gekregen voor een nog betere diagnosticering, en voor een nog efficiĆ«ntere behandeling in geval van stemproblemen.  
Copyright 2013 Logopediepraktijk Rianne Bergervoet